יום ראשון, 15 במרץ 2020

עוד עוגת גבינה קרה סטייל טירמיסו


מתחילה להיפטר מהחמץ
בישקוטים? ברור שזה חמץ
אז עוגה חדשה חלבית לשבת בבוקר ליד הקפה
וכמובן הגיוון בטעמים
מביא אותנו לעוגה הנהדרת הזאת
והממש פשוטה להכנה


רכיבים:

תבנית אינגליש קייק רחבה מהרגיל (12X25)

3 חב' בישקוטים

1 כוס קפה מוכן (כוס מים + 2 כפיות קפה , אפשר להוסיף גם ליקר קפה)

750 גר' גבינת שמנת
400 מ"ל שמנת מתוקה
1 כוס סוכר +2 כפות
2 שקיות סוכר וניל

3 כפות גדושות נוטלה

אופן ההכנה:

מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר
מוסיפים את הגבינות
מחלקים:
2/3 מוס לבן
ל- 1/3 הנותר מערבבים את הנוטלה

הרכבה:

מצפים תבנית בניילון אפיה
מרטיבים את הבישקוטים ומסדרים בתחתית התבנית
יוצקים 1/3 מהמוס הלבן
מסדרים עוד שכבת בישקוטים טבולים בקפה
יוצקים 1/3 מוס מעורב בנוטלה
מסדרים עוד שכבת בישקוטים ומכסים ב- 1/3 הנותר של המוס הלבן

זהו כל הסיפור, מקררים לפחות לילה במקרר
ונהנים







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה