יום ראשון, 1 במרץ 2020

בלונדיז ממולאים

אז ניסיתי הפרדת כוחות, בלונדיז עם שוקולד צ'יפס זה כבר ידוע ומוכר
העוגיות האלה סוג של כריך עם ממרח שוקולדי וטעים
פרוונתי את המתכון כי אחרת הוא היה מזדקן אצלי במקרר

וכך זה הולך:

רכיבים: 

מילוי:

220 גר' שוקולד מריר
1/3 כוס חלב ממותק ומרוכז*
25 גר' מחמאה

בלונדיז:

115 גר' מחמאה
200 גר' סוכר דמררה
1 ביצה
כפית תמצית וניל
קורט מלח
130 גר' קמח


אופן ההכנה:

מתחילים עם המילוי, 
ממיסים את השוקולד עם המחמאה מערבבים עד שהכל נמס 
ומוסיפים את החלב המרוכז.
מניחים בצד להתקרר

בלונדיז:

מקציפים את הסוכר עם המחמאה, כשהרכיבים מתאחדים ומתקבלת קציפה יפה 
מוסיפים את הביצה
, תמצית הווניל ולבסוף את הקמח והמלח

מחצית מהבצק משטחים בתבנית 25X25
בזהירות מניחים את המילוי מעל
כעת מכסים בשארית הבצק, אני שיטחתי כל פעם קצת מהבצק על כף היד והנחתי על המילוי, אח"כ באפיה הכל מתחבר

אופים בחום 170 מעלות למשך 25 דקות
להניח להתקרר היטב (במקרר) ורק אז לחתוך לריבועים



2 תגובות:

  1. אפשר תמונת אריזה של חלב מרוכז פרווה?

    השבמחק
  2. אין מוצר כזה, אני מכינה לבד ויש בפוסט קישור ששולח למתכון

    השבמחק