יום ראשון, 8 במרץ 2020

סמור'ס מלוכלכות

אני אוהבת קינוחים , קינוחים שווים, אישיים או  לא
אבל ממה שראיתי , לפחות אצלנו, לא משנה מה היה לארוחה
מה היה הקינוח
תמיד, אבל תמיד בסוף בסוף יגיע תורה של העוגיה
ולכן יש לדאוג לצנצנת מלאה וחוץ מזה
בחורף, אין כמו עוגייה קטנה ליד כוס התה
הפעם שילוב ממזרי של מרשמלו עם בצק עוגיות ולקינוח פירורי ביסקויטים
מהבלוג הנפלא cookiesandcups.


רכיבים:

220 גר'  מחמאה
1/4 1 כוסות סוכר דמררה
1 ביצה+1 חלמון
2 כפיות תמצית וניל
3/4 כפית מלח
1 כפית סודה לשתייה
1/2 2 כוסות קמח
1 שקית שוקולד צ'יפס
85 גר' מרשמלו חתוך לפיסות קטנות

1 כוס פירורי ביסקויטים פתי בר

אופן ההכנה:

להקציף את המחמאה עם הסוכר
להוסיף את הביצים ותמצית הוניל
להמשיך להקציף עד לקבלת קציפה אחידה
להוסיף את שאר החומרים

ליצור כדורים בגודל כדור פינג פונג
לגלגל בפירורי הביסקויטים
להניח בתבנית אפיה
לאפות בחום 170 מעלות כ- 10 דקות
עד שהשוליים מקבלים צבע זהבהב
להניח לקירור










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה