מתכונים לעוגות שוות כשרות לפסח ולא מתפוררות קצת קשה למצוא
ביחוד כאלה בלי תועפות ביצים
תשמרו לכם את המתכון הזה לעוגת שוקולד עסיסית ומצוינת
יאללה נתחיל -
שימו בקערה אחת את כל המצרכים הבאים ותערבבו היטב עם מטרפה:
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
4 ביצים לארג'
1 כוס אבקת שוקולית
1 שמנת חמוצה (*לפרווה- שמנת צמחית*)
1 כוס קמח מצה לעוגות (זה קמח מצה טחון דק דק יש בכל סופר)
1 שקית אבקת אפייה
1 כף אבקת נס קפה עם קצת מים רותחים (להמסה של האבקה) - לא לדלג על השלב הזה!!
אין טעם של קפה בכלל בעוגה לא לדאוג
לחלק את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק.
להכניס לתנור בחום 160 מעלות למשך 55 דקות בערך עד שקיסם יוצא ללא פירורים.
כשהעוגות יוצאות מהתנור להכין גנאש:
250 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה (*לפרווה- שמנת צמחית*)
להמיס במיקרוגל בקערה ולערבב היטב.
לצקת על שתי העוגות ולהכניס למקרר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה