יום ראשון, 13 בדצמבר 2020

נישנושים בקטנה, לאור נרות החנוכה?

לא תמיד חייבים לעבוד קשה
לפעמים אפשר לרתום לעזרתנו את המוצרים המוכנים
הפעם טורטיות , השתדלתי לקנות מקמח מלא, וקטנות
ככה יוצאים לי חטיפי ביס ממש


רכיבים:

טורטיות כמה שרוצים, לקחת בחשבון שמכל טורטיה מקבלים 4 חטיפי ביס טעימים
עגבניות שרי
פסטו
בצל ירוק
קצ'קבל מגוררת
פרמזן מגוררת
שמנת לבישול
ביצים
מלח,פלפל,טימין

אופן ההכנה:

מתחילים בצליית העגבניות:
חוצים עגבניות שרי, בוזקים מלח גס, קצת שמן זית ולתנור
בחום 200 מעלות, בערך לחצי שעה
מוציאים ומקררים.



קוצצים בצל ירוק

מכינים את הרויאל, כמובן תלוי כמה חטיפים בחרתם להכין, לכל 1/2 כוס שמנת לבישול מוסיפים ביצה
ומתבלים במלח, פלפל, מעט טימין, 
לכל חטיף מוסיפים בערך 2 כפות מהרוטב.

כעת מתחילים לרבע את הטורטיה העגולה


חותכים ל- 4 ריבועים


כל ריבוע נדחף  לתבנית מאפינס, אני השתמשתי בתבניות ח"פ מקרטון



בכל ריבוע מניחים מהירקות שבחרנו 
מעט פסטו, עגבניות שרי
או
בצל ירוק
אפשר גם פרחי ברוקולי קצוצים ומופשרים
פטריות פרוסות ומוקפצות במעט שמן



מפזרים מעט קצ'קבל או פרמזן

שמים מהרוטב



ולתנור בחום 190 מעלות ל- 30 דקות בערך





2 comments: