יום ראשון, 25 באפריל 2021

עוגת גבינה ושוקולד לא אפויה

 לפעמים כשאנחנו בהרכב קטנטן אני מעדיפה להתפנק ולרכוש

מאחת הקונדיטוריות פס עוגה כזה או אחר

והאמת שגם הפעם תיכננתי, אבל אז נזכרתי בחבילת הבישקוטים בארון

ומפה לשם מצאתי את עצמי עם  חבילת ופלים שוקולד שקניתי ואף אחד לא אכל- טחונה

ממש הפרעות קשב וריכוז...

אז ככה:

לבסיס כמו שכתבתי חב' ופלים שוקולד טחונה, לרפד תבנית בקוטר 24

למילוי:

1/2 קג גבינה לבנה 5% מסוננת

1 שמנת חמוצה של פעם

2 שמנת מתוקה מוקצפת

1 כוס סוכר

1 חב' אינסטנט פודינג וניל

100 גר' שוקולד מריר

לציפוי:(אופציונאלי)

1 שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפות סוכר ו- 3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד

מזרה שוקולד.


אופן ההכנה פשוט למדיי

מערבבים את הגבינה והשמנת עם הסוכר 

ממיסים את השוקולד, מערבבים לאחידות

מוסיפים 2 כפות מהגבינה ומערבבים היטב, כעת ניתן לערבב את כל השוקולד לבלילת הגבינה

מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג

מאחדים את התערובות ויוצקים לתבנית

מקררים מספר שעות




לציפוי - אופציונאלי

מקציפים עוד שמנת מתוקה עם פודינג ומזלפים לקישוט





                                    עוגה כל כך מהירת הכנה, תשמרו לכם לקראת שבועות

אין תגובות:

פרסום תגובה