ברור שהכי פשוט וקל זה לאכול מהם ככה מקערת הפירות
ובזמן הקצר שהם מככבים בשווקים אני בהחלט משתדלת להנות הם as is .
פעם, עמדו אצלי בתור כשהכנתי עוגת מישמש, בשביל הגוגואים,
משחק ידוע , היום אין קונים לגוגואים, אבל בהחלט נהנים מהעוגה.
אז מישמשים אני אוהבת, וקראמבל גם למה לא יחד?
קבלו את המתכון הנפלא לטארט משמשים, הגשתי לצד כדור גלידה
קינוח מושלם.
רכיבים: (תבנית עגולה קוטר 20)
6-8 מישמשים חצויים מעורבבים עם 2 כפות סוכר וכף ברנדי
100 גר' אגוזים טחונים
100 גר' קמח
כפית אבקת אפיה
150 גר' סוכר
100 גר' נטורינה
כפית קינמון
קליפה מגוררת מלימון
_-_-_-_-_-_-_-_-_-
1 ביצה
1/2 כף ברנדי
אופן ההכנה:
מעבדים את כל החומרים לפירורים גדולים, מפרישים כוס
לשאר מוסיפים את הביצה והברנדי ומעבדים לבצק
משטחים בתבנית
מסדרים מעל את חצאי המישמש, מפזרים מהפרורים
ואופים בתנור בחום 180 מעלות למשך 55 דקות
מפדרים באבקת סוכר לפני ההגשה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה