יום ראשון, 8 באוגוסט 2021

נשארו כבדים, מה לא נאכל?

 אני ממש אוהבת כבד עוף לא מכינה הרבה כי לא בא לי ללכלך את הכיריים 

לצורך הצליה אבל מידי פעם נשברת, הכי טעים לי ישר מהאש

האיש חבר לקונספט וצלה לנו את הכבדים על המנגל ורק הוא יודע להוריד אותם בזמן מהאש.

לי נשאר להכין את הבצלים

ופירה תפוחי אדמה


רכיבים:

2 בצלים פרוסים לפרוסות לא דקות ומופרדים לטבעות

5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים קלות עד לריכוך, מסננים ומייבשים מעט על האש.

מועכים תוך הוספת 3-4 כפות שמן, מלח, מעט פלפל שחור וציר עוף חם עד לקבלת פירה קטיפתי.

את הבצלים טובלים בקורנפלור ומטגנים להזהבה

מניחים את הכבדים המוכנים על הפירה, מכסים בערימת בצלים מטוגנים

ונהנים

טוב

סלט קטן לא יזיק פה.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה