יום ראשון, 29 באוגוסט 2021

טארט תפוחים צרפתי

 

אחלה קינוח בקלי קלות, רק קוראים לו טארט

כי הוא נראה כזה נמוך אבל 

בעצם מדובר בעוגת תפוחים בחושה, עסיסית ורכה

מבושמת ברום אמיתי, בדיוק כל הטעמים שאני אוהבת בקינוח שלי


רכיבים:

115 גר' חמאה (נטורינה פרווה)

1 כוס סוכר

קורט וניל

2 ביצים

3 כפות רום

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפיה

 2 תפוחים קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות

2 כפות סוכר לפיזור ע"פ העוגה לפני האפייה

אבקת סוכר להגשה

אופן ההכנה:

מקרימים את החמאה והסוכר

מוסיפים ביצים ורום

מעבדים קרם אחיד

מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה

מתקבלת בלילה אחידה, אליה נוסיף את התפוחים 

נעביר לתבנית עגולה, נפזר סוכר

ונאפה בחום 180 מעלות 40 דקות

לפני ההגשה נפדר באבקת סוכר


                                                    כף קצפת יאה לקינוח הזה מאוד מאוד





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה