יום ראשון, 17 באוקטובר 2021

נישנוש מתוק - טעם החיים

 

מי לא אוהב לנשנש משו מתוק ? 

והכי כיף אלה הקופסאות המוטמנות במקפיא,

 לשעת צורך עז למשהו מתוק אבל לא מאוד שחיתותי, כך הם הממתקים האלה


רכיבים:


 250 גר' שקדים 

 8 תמרי מג'הול

 150 גר' שוקולד מריר איכותי 85% מומס

50 גר' שמן נטורינה או שמן קוקוס

 1/4 כפית מלח גס (אופציונאלי)

לציפוי

100 גר' שוקולד מומס עם כף שמן


אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד.

מכניסים שקדים, תמרים, חצי מכמות השוקולד המומס,  ומלח למעבד מזון וטוחנים למרקם פירורי גס.

מוסיפים את הנטורינה המומסת וגם את שארית השוקולד

מעבירים את התערובת לתבנית קטנה (24*15) מרופדת בנייר אפייה ומהדקים אותה היטב.

שופכים מעל  השוקולד המומס לציפוי, מיישרים ומכניסים להקפאה ל-15 דקות.

חותכים לקוביות / אצבעות ארוכות ושומרים במקרר או במקפיא.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה