התיכנונים לסעודת השבת בהילוך גבוה
פתחתי כהרגלי עם מגוון מסלטי הבית
פטריות ממולאות פרובנסאל, הווי אומר
ממולאות בפטריות, עגבניות, שום ופטרוזיליה קצוצה
פתיח נוסף - פיצה בצל
לצורך הכנת מנת הדגים
נתחיל בהכנת המרינדה, את המרינדה הזאת יש לבשל קודם
2 כוסות מיץ תפוזים
2 כפות שמן זית
5 שיני שום כתושות
2 כפות דבש
שורש ג'ינג'ר - חתיכה שלמה באורך כ- 5 ס"מ
2 ענפי טימין או 1/8 כפית טימין יבש
לבשל את המרינדה ולצמצם ב- 50%
לערבב את קוביות הדג ולהניח לשעה לספיגת טעמים
לצלות בטורבו גריל כ- 20 דקות בחום 220 מעלות
לפזר גבעולי בצל ירוק קצוצים.
אפרת ליכטנשטט פירסמה מתכון לפסטה ומה שתפס לי את העין
היה סוג הפסטה, אז הטרחתי את עצמי והזמנתי לי
בחרתי להוסיף לרוטב לימוני בשילוב עם גרגרי אפונה, רוטב קליל ולא מכביד
מזהיבים קלות את השום בשמן זית
מוסיפים מצקת ממי הבישול של הפסטה, מיץ לימון, אפונה וחמאה ומביאים לרתיחה
מתבלים
מוסיפים את הפסטה המסוננת ומבשלים 3-4 דקות
בוזקים פטרוזיליה קצוצה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה