את הטארט הזה הכנתי כשרציתי לגוון מטארט הלימון
רציתי חמצמץ אבל אחר
רכיבים:
קלתית מוכנה עם פירורי בסקויטים
300 גר' חמוציות קפואות
1/2 1 כוסות סוכר
3/4 כוס מים
1/2 לימון קליפה ותוך
3 ביצים +חלמון
1 כף קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מבלנדרים את החמוציות עם המים והסוכר היטב ומסננים
לבשל על אש קטנה 3-4 דקות
לערבב את הביצים עם החלמון, הקורנפלור ותמצית הוניל, לעשות השוואת טמפרטורות
(להוסיף לבלילת הביצים מעט מהפרי הרותח ולטרוף ועוד קצת ולהמשיך לטרוף כדי שהביצים לא יתקשו)
להחזיר לסיר ולהמשיך לבשל תוך בחישה עד שמסמיך (10-15 דקות)
לקרר
לצקת לקלתית ולקרר היטב. לקישוט אפשר לזלף קצפת ממותקת קלות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה