כל שבוע נגמר עם פירות מקומטים מכל הסוגים, אז רגע
לפני שהקניין מכריז טוטאל לוס, ניפיתי לי ערימה של כחצי ק"ג פירות מעורבים
ויאללה לעוגה
רכיבים:
בסיס:
100 גר סוכר
קליפה מלימון
200 גר קמח תופח
100 גר נטורינה
2 כפות יוגורט (לפרווה מעדן וניל אלפרו)
2 ביצים
1/2 ק"ג פירות חתוכים (מישמש, נקטירינה,אפרסק, דובדבנים)
פירורים מעל:
120גר קמח
120 גר סוכר
120 גר נטורינה
אופן ההכנה:
מערבבים את הסוכר עם קליפת הלימון המגוררת
מוסיפים את הנטורינה הרכה ואח"כ את הקמח
כשהשומן נטמע בקמח מוסיפים את הביצים והיוגורט.
משטחים בתבנית 24-26
מפזרים מעל את הפירות
מכינים את הפירורים, במעבד מזון או בידיים ומפזרים מעל הפירות
מכניסים לתנור מחומם לחום 170 מעלות שעה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה