יום ראשון, 9 באוקטובר 2022

עוגת גבינה קיי ליים

 Cheese cake factory רק השם מעורר בי מחשבות מהנות , תארו לעצמכם 

מפעל שלם שכולו עוסק ומייצר אך ורק

עוגות גבינה . יש שם כאלה עם שוקולד, עוגיות אוריאו, לוטוס, פירות יער

עוגות יום הולדת מפוארות או עוגות נפלאות לקינוח לארוחה חגיגית , 

וכך שוקולד, תותים, דובדבנים, קפה, עוגיות וממרחים חוברים לעוגה יפיפיה ומיוחדת. 

ליים, אחד הטעמים האהובים עלי וכך כשראיתי את המתכון 

שאמור להיות של עוגה אותנטית מהמפעל הזה

התלהבתי 

רכיבים:

200 גר' בסקויטים טחונים (הכי שווים הם אלה של גטניו, אז לא להתפשר)

75 גר' חמאה מומסת

2 כפות סוכר

מעט קליפת ליים מגוררת

גבינה:

700 גר' גבינת שמנת 

1 כוס סוכר

1 כף קורנפלור

קליפה מגוררת מליים אחד

1/2 כוס מיץ ליים

3 ביצים גדולות

ציפוי:

1 שמנת מתוקה

1/4 כוס אבקת סוכר

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

קליפה מגוררת מליים ופרוסות  ליים לקישוט (אופציונאלי)

אופן ההכנה:

מכינים את הבסיס ומשטחים בתבנית 24

אופים בחום 180 מעלות 20 דקות ומקררים.

בינתיים מערבבים את החומרים של הגבינה

יוצקים ע"פ הבסיס ומחזירים לתנור בחום 165 מעלות

למשך שעה ורבע

מקררים בתנור.

מעבירים לקירור במקרר.

לציפוי:

מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג 

 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה