יום חמישי, 6 באוקטובר 2022

מבשלים שבת

 


אתם בטח מכירים את הקטע הזה שלפני שניגשים לבישולי השבת, כשרוב המצרכים כבר בבית

היצר הרע נכנס למחשבה ומתחיל לבלבל, מה , שוב פעם המתכון הזה? 

שמכינים כל שבת בעיניים עצומות, העיקר שיהיה אוכל?

אולי נחדש קצת? מה כבר יקרה אם נגוון בטעמים?

 אז יש בתים שבהם יגידו על זה: למה לשנות אם זה מה שאוהבים?

 ויש כאלה שישמחו לגיוון .

 אז אצלי אני זו שאוהבת לגוון,  לא שואלת והאמת שלא שמעתי קיטורים .

הפעם על הפרק- פרגיות, חיפשתי מתכון קל ומצאתי מתכון ישן שלי 

שגר ושכח לתנור, בדיוק כמו שאני אוהבת.



כבר שכחתי כמה הפרגיות יוצאות נימוחות וטעימות ויש גם בונוס של רוטב עשיר וטעים.




מנה שכזאת מזמינה תוספת סופחת רוטב

כמו פירה תפו"א, אורז ואפילו פסטה, תלוי בקהל


כמובן  שיש ירקות מוקפצים לפי המצאי


                                                                 לביבות ירק אהובות




את הארוחה אנחנו פותחים במבחר מסלטי הבית 

לצד חלת הבית שהכנתי


                                                                ולקינוח קוקילידה ענקית 


את הבסיסים הכנתי מבצק עוגיות שוקולד צ'יפס שאני אוהבת

חילקתי את כמות הבצק בין 2 תבניות בקוטר 25 ס"מ

פיזרתי עדשים צבעוניות ואפיתי


כדי לקבל עוגה גבוהה השתמשתי בשתי קופסאות גלידה פרווה שוקו וניל פליק

ושמרתי במקפיא עד להגשה

כדאי  להוציא 10 דקות לפני ההגשה, מה שמקל במקצת
 
על הפריסה.




ש  ב  ת     ש  ל  ו  ם





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה