עוגת גבינה ממש מבקשת להתחבר לעוד טעמים
אז עוגת גבינה זברה כבר הכנתי , ועכשיו בתפזורת, סוג של שייש
שילבתי בעוגה הגבינה הנהדרת הזאת
שוקולד, ולוטוס, טעמים נהדרים שהולכים יופי עם הגבינה .
את הבלילה הבסיסית העשרתי בשוקולד לבן
מה שסיפק עוד רובד טעמים במקום המתקה בסוכר.
אז אם גם אתם כל הזמן מחפשים טעמים חדשים, תכינו את העוגה הזאת
רכיבים: לתבנית 24
לבסיס:
200 גר' בסקויטים טחונים
2 כפות סוכר
75 גר' חמאה מומסת
1 ק"ג גבינה
1 שמנת חמוצה
3 ביצים
50 גר' קורנפלור
1/2 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
100 גר' שוקולד לבן
100 גר' שוקולד מריר+כפית קקאו
50 גר' ממרח לוטוס+20 גר' קורנפלור
אופן ההכנה:
מכינים בלילה מהגבינה, שמנת, ביצים קורנפלור סוכר ותמצית וניל
ממיסים את השוקולד הלבן , משווים טמפרטורה עם בלילה הגבינה
ומקפלים את כל השוקולד לגבינה.
כעת מחלקים ל- 3 קערות:
1. ללא תוספות
2. מוסיפים שוקולד מריר מומס עם קקאו
3. מקפלים לבלילת הגבינה את ממרח הלוטוס והקורנפלור
מערבבים את חומרי הבסיס ןמשטחים בתבנית.
אפשר להמשיך ולצקת את המילוי, אבל אני מעדיפה שהבסיס יהיה קראנצ'י
ולכן אופה כ- 20 דקות בחום 180 מעלות
מקררת מעט ואז יוצקת מעט מהבלילה הלבנה
מנקדת עם הבלילות של השוקולד והלוטוס ושוב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה