יום רביעי, 18 בינואר 2023

עוף בתנור עם פלחי כרוב

 




 העיקרית שלי לסעודת שישי, הפעם כוללת את תוספת  הירקות:







4 כרעי עוף מפורקים לשוק וירך

מרינדה:

2 כפות שמן זית

2 כפות סילאן

1/4 כוס סויה

1/4 כוס טריאקי

4 שיני שום כתוש

כפית מלח

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כרוב סגול פרוס לפלחים

חופן עגבניות שרי

כמה ענפי טימין

אופן ההכנה:

מכינים את המרינדה ומניחים בה את נתחי העוף לכמה שעות 

אני משתדלת לתבל לילה מראש 

ואז לסדר בתבנית חסינת אש

עם פלחי הכרוב וכמה עגבניות

מוסיפה לתבנית גם את המרינדה




מכניסה לתנור מחומם ל-200 מעלות ללא כיסוי לשעה




                                        אורז לבן מתאים פה נפלא לכל הרוטב שניקווה בתבנית.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה