יום ראשון, 26 במרץ 2023

סתם יום של חול - פטוצ'יני אלפרדו

 


 מי לא יודע להכין את המתכון הפשוט הזה?

אז זהו שדי נשבר לי כל פעם לחפש מתכון לאיש שמנסה להכין לי אוכל במוצ"ש.

 ולא

זה כל כך פשוט שלא טרחתי מעולם להעלות על הכתב, אך נאמנה למטרת הבלוג הזה

לייצר למשפחתי ולי מחברת מתכונים

קבלו את המתכון לפטוצ'יני אלפרדו


רכיבים:

1 חב' פסטה לינגוויני או פטוצ'יני (500 גר')

3 שיני שום כתושות

25 גר' חמאה

2 מיכל שמנת לבישול (250 מ"ל)

2-3 מצקות ממי הבישול של הפסטה

כפית מלח, 1/8 כפית טימין,1/8 כפית פלפל לבן

פרמזן מגוררת, אצלנו זה ממש קצת

אבל תרגישו חופשי


אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה 

במחבת גדולה מלבינים את השום הכתוש בחמאה הנמסה, מוסיפים את השמנת

ומביאים לרתיחה

מתבלים

מוסיפים 2-3 מצקות ממי הבישול של הפסטה

חופן פרמזן מגוררת 

בשלב זה ולא לפני, הפסטה מוכנה וניתן לסנן אותה ישירות למחבת עם הרוטב.

מערבבים היטב עם הרוטב, בעזרת 2 כפות 

מבשלים עוד דקה או שתיים 

וזהו

מגישים, עם עוד קצת פרמזן מגוררת למעלה, למי שחייב.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה