יום ראשון, 28 במאי 2023

אצבעות שוקולד צ'יפס ממולאות

  

עוגיות שוקולד צ'יפס מה כבר אפשר לחדש?

אז זהו שאפשר

קופסת ממרח נוצ'ילה שקניתי דיגדגה לי להשתמש בה



רכיבים:

200 גרם נטורינה

200 גרם סוכר

200 גרם סוכר חום כהה

2 ביצים 

350 גרם קמח

1/2 שקית  אבקת אפייה

קורט מלח

150 גרם שוקולד קצוץ 

 

מילוי

קרם קינדר נוצ'יטלו (כל ממרח אהוב יתאים)


 בצק העוגיות:

מעבדים במיקסר עם וו גיטרה נטורינה רכה חתוכה לקוביות יחד 

עם 2 סוגי הסוכר ומערבבים לאיחוד

מוסיפים את הביצים ומערבבים לאיחוד.

מוסיפים את הרכיבים היבשים (קמח, א.אפיה ומלח) ומערבבים

מוסיפים את השוקולד ומערבבים לאיחוד.

מקררים את הבצק.

מחלקים ל- 2

מקמחים נייר אפיה ומרדדים בין 2 נירות אפייה לגודל של 20X40 ס"מ 

המלבן המתקבל הוא למעשה 2 רצועות יחד

מניחים מילוי על מרכז רצועה אחת ובעזרת נייר האפיה מרימים את הבצק

ומכסים על המילוי, סוגרים בצדדים ומעבירים לתבנית

אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות טורבו.

מצננים וחותכים לפרוסות ברוחב 1.5ס"מ בערך

שומרים בקופסה אטומה.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה