נכון שתמיד אומרים שבבוקר צריך לאכול כמו מלך, בצהרים כמו נסיך
ובערב כמו עני?
אז זהו שלפעמים , נמאס קצת מהפורמט הקבוע של סלט גבינה ביצה ,
מתחשק טעם אחר, משהו מבושל/אפוי
המתכון הזה של תיפחיות ליווה אותי רבות כשחיפשתי
להעשיר את ארוחות הערב בביצים וחלב לסרבנים
כל כך פשוט וכל כך אהוב תנסו ותהנו
מה יש שם:
1/2 1 כוסות חלב
1/2 1 כוסות קמח
3/4 כפית מלח
3 ביצים
1/2 כוס פרמזן צ'דר או קצ'קבל מגוררות
מה עושים?
טורפים יחד את כל הרכיבים
מחלקים לתבנית שקעים סיליקון משומנת
אופים בחום 190 מעלות כ - 30 דקות משחים יפה
התיפחיות נהדרות כמות שהן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה