מעניין באמת, שעד עתה לא יצא לי להכין את המנה הפשוטה והטעימה הזאת
כי בסך הכל אני אוהבת את המרכיבים של המאפה הזה ובכל זאת
עד שלא ראיתי את התמונה שהעלתה מרילין למאפה מסוגנן
ויפה לא חשבתי עליו כעל מנה ראויה.
השתמשתי ברוטב בולונז כבסיס
מעליו שכבה של פירה תפוחי אדמה
את תפוחי האדמה המבושלים אני מועכת היטב בתוספת כוס מרק צח
מתבלת במלח, פלפל שחור ומעט שמן, כך שהפירה יהיה קליל
ומעל מסדרת פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה
אופה מכוסה בחום 200 מעלות למשך כ- 40 דקות
מסירה את הכיסוי ואופה להשחמה קלה, עוד כ- 30 דקות.
יחד עם סלט יש לנו ארוחת צהרים שכולם נהנים ממנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה