מתכונים לקינוחים שווים כדאי לשמור, ואין כמו קינוח שוקולדי בסיום ארוחה חגיגית.
אם עדיין לא סגורים על הקינוחים לחג ומיציתם את התפוחים
תכינו את הטארט המופלא הזה
וכן את המתכון הזה ניתן להכין גם פרווה, שוקולד לבן פרווה ניתן להשיג בחנויות מתמחות.
ככה מכינים:
רוטב קרמל:
100 גר' סוכר לקרמל לצבע זהוב עמוק
300 מ"ל שמנת מתוקה
להרתיח
להסיר מהאש
להוסיף 25 גר' חמאה
גנאש שוקולד לבן:
100 גר' שוקולד לבן
50 גר' שמנת מתוקה
לחמם, להמיס את השוקולד ולקרר להתמצקות
עוגה:
200 גר' שוקולד מריר
100 גר' חמאה
50 גר' רוטב קרמל
4 ביצים
100 גר' סוכר חום
20 גר' קמח
להמיס את השוקולד והחמאה
לטרוף את הביצים והסוכר
להוסיף את השוקולד שהתקרר
להוסיף את שאר הרכיבים
לצקת לתבנית 20
לשבץ גושי גנאש שוקולד לבן
לקרר שעתיים
לאפות בחום 220 מעלות 5 דקות
להנמיך את החום ל-120 מעלות ולאפות עוד 40 דקות
להגיש עם רוטב קרמל ומלח גס בזוק מעל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה