מעניין שבמקרה של עוגת גבינה ניו יורקית הכנתי כל מיני וריאציות על הנושא
עם שוקולד, עם ציפויים מיוחדים, אבל את המקור נטול השינויים, לא באמת טרחתי להכין,
אז היום זה היום והכנתי אותה. מתקבלת עוגה לבנה, נימוחה קטיפתית, פשוט חלום.
רכיבים: תבנית 24
לבסיס:
200 גר' ביסקוויטים פתי בר טחונים
כף סוכר
80 גר' חמאה מומסת
מעט קליפת לימון מגוררת
לגבינה:
5 מיכלים גבינת שמנת נפוליאון (1.125 ק"ג)
1/2 מיכל שמנת חמוצה של פעם
1/2 כוס שמנת מתוקה
1 1/2 כוסות סוכר
5 ביצים
קליפה מגוררת מחצי לימון
כפית מיץ לימון
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
כל החומרים לעוגה הוצאו מהמקרר כשעתיים לפני האפייה כדי שלא יהיו קרים.
מערבבים את חומרי הבסיס, משטחים בתבנית ואופים
בחום 175 מעלות 20 דקות
מוציאים את התבנית מהתנור ומקררים.
מערבבים היטב את הרכיבים לגבינה
יוצקים לתבנית , מניחים בתבנית תנור מלאה במים
ואופים בחום 175 מעלות כ- 45 דקות
משאירים להתקרר בתנור.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה