תענגו את החושים שלכם עם סלט הבורגול התוסס הזה.
תערובת הרמונית של בורגול, ירקות טריים פריכים ופרוסות זיתים ,
יחד עם עלים ירוקים . מנה מרעננת זו מתובלת בוויניגרט לימון , לוכדת את תמצית הטעמים הים תיכוניים,
ויוצרת סימפוניה של טעמים ומרקמים, ומהווה
פתיח נפלא לכל ארוחה.
רכיבים:
1/4-1/3 כוס בורגול מותפח 30 דקות במים רותחים ומסונן היטב.
1 כוס חומוס מבושל
1 פלפל אדום
1 ס"מ קליפת לימון- רק הצהוב
1 מלפפון
1 עגבניות
8 עלי בזיליקום
חופן עלי נענע
חופן עלי פטרוזיליה
2-3 כפות פרוסות זיתים
3 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
לקצוץ את הירקות לקוביות קטנות
לקצוץ את העלים הירוקים
לערבב הכל
ולתבל.
להגיש בלווית טחינה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה