יום רביעי, 3 בינואר 2024

בורקס בשר סטייל מחנה יהודה

                          התענגו על השפע של הסעודה החגיגית שלנו עם מנה ראשונה מפתה: 

                        גלילות בצק עלים מתפצפצות, ממולאות בנדיבות בבשר טחון עסיסי 

                                        עם סימפוניה של תבלינים ארומטיים. 

כל ביס זהב מבטיח פיצוץ של טעם, מכין את הבמה לחגיגה קולינרית בלתי נשכחת. 

                                                                                      


מה צריך?

1 חב' בצק עלים


רכיבים למילוי:

1/2 ק"ג בשר בקר טחון 
1 בצל קצוץ
10 עגבניות שרי חתוכות לקוביות
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
כפית שטוחה בהרט
1/2 כפית פפריקה מתוקה, פלפל שחור ומלח
1-2 חציל קלוי (תלוי בגודל)

אופן ההכנה:

הכנת המילוי

 מטגנים את הבצל לצבע זהוב
מוסיפים את העגבניות ומטגנים 2-3 דקות




מוסיפים את הבשר ובעזרת 2 כפות מערבבים ומפרידים לפירורים





מתבלים, טועמים שטעים
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים ומניחים שיתקרר לגמרי
למעוך את בשר החציל הקלוי ולהוסיף לבשר שהתקרר 


 פותחים את בצק העלים, מרדדים קלות וחוצים  כך שיתקבלו 2 פסים ארוכים

ומניחים  מהמילוי לאורך הבצק


מקפלים את הבצק על המילוי ומסדרים לשבלול בתבנית אפיה



מברישים בביצה טרופה, מפזרים חצאי עגבניות שרי ומעט טימין ובזיליקום 

אופים בחום 200 מעלות כ- 40 דקות עד שמזהיב יפה 



מגישים לצד סלסת עגבניות, טחינה וכל סלט שאתם אוהבים




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה