מי לא שואל את עצמו את השאלה הזאת לפחות פעם בשבוע, אז מה להכין ליד?
תפוחי אדמה? אורז? קוסקוס? פסטה?
ולפעמים לארוחת הערב בחורף כשמתחשקת מנה חמימה ומנחמת?
אז מה באמת?
לא תוקפת אתכם ההרגשה שהפעם תעדיפו טעם חדש? אבל לא יותר מידיי השקעה?
בתור בעלת בלוג שכבר בשמו מבינים שאין פה אוכל קבוע ולא הרבה מנות זוכות להתקבע
בתפריט המשפחתי,
אני כל פעם מחפשת איך לגוון את המוגש על הצלחת
ולא רק לגוון אלא להכין מנה שניתן לחמם אותה גם למחרת ולהינות ממנה בכיף.
אז למנה הזאת הייתי צריכה למצוא את המכנה המשותף הנמוך ביותר
לא כל הירקות מתקבלים אצלי בשמחה ולמען האמת גם הפלפל שמככב פה
הוא בעייתי לג'וניורית שלי, אבל היא לא אוכלת איתנו היום , אז יאללה פלפלים.
רכיבים:
1 בצל קצוץ
2-3 כפות שמן
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
2 גזרים קלופים ומגוררים גס
2 כוסות אפונה קפואה
1/2 שקית פסטה צורות
מלח, פפריקה,פלפל שחור
מים
אופן ההכנה:
מתחילים בהזהבת הבצל במעט שמן
מוסיפים את הפלפל החתוך והגזר המגורר ומאדים כ- 10 דקות
מתבלים בחצי כפית מלח
1/4 כפית פפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור
מוסיפים את האפונה הקפואה מערבבים ומאדים עוד כ- 5 דקות
מביאים לרתיחה, מתקנים תיבול, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד
שהפסטה מתרככת, אם צריך מוסיפים עוד נוזלים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה