יום ראשון, 14 באפריל 2024

מקפיצים בדרך לארוחת הערב

 


מי לא מגיע לשעות הערב המוקדמות ושובר את הראש

אז מה נאכל הערב?

מה טעים כזה? פיקנטי? שלא היה פה בעבר? ושכולם יהנו, נכין?

המטבח האסיאתי הוא אחד האהובים עלי, המגוון, הצבעוניות הטעמים וביחוד המהירות

כל אלה גורמים לי לבחור בו שוב ושוב

הפעם לארוחת הערב, נכון שאפשר להקפיץ ירקות עם קוביות חזה עוף שמוכנות אצלי 

כבר להקפצה במקפיא

או אפילו רצועות סטייקים שהפשרתי במהירות

אבל ביצים זה הכי קל 

וכך הכנתי לנו את הארוחה הנהדרת הזאת:



ירקות- אין לי יותר מידיי אופציות בחירה, מוצאת את המכנה המשותף הרחב ביותר, אבל בכיף אפשר

להוסיף רצועות פלפלים, פרחי ברוקולי קטנים ומאודים, פטריות פרוסות ועוד.



מתחילים בטיגון /אידוי של הירקות , לא צריך להמתין לריכוך


רק קצת ירידת נפח במחבת


מוסיפים 2 כפות סויה


מוסיפים 2 כפות סויה כהה מתוקה


עוד 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק



טורפים 4 ביצים עם 2-3 כפות מים



כשהביצים מוכנות מוסיפים אותן למחבת עם הירקות 

ומקפיצים עוד 1-2 דקות תוך תיקון טעמים







תגובה 1:

  1. תודה על המתכון . בדיוק הכנתי סלמון וחיפשתי רעיון לתוספת לא פחמתית יצא מעולה

    השבמחק