אז כן בדרך כלל אני מכינה עוגת גבינה בתבנית עגולה, 24-26 קוטרה ותמיד מתחסלת.
הניסיונות שלי להכין עוגת גבינה גבוהה ויפה בתבנית אינגליש קייק, למשל לא הצליחו במיוחד
ולא רק באשמתי...
את המיני עוגות האלה חשבתי להכין במקום חיתוכיות גבינה ולמרבה הפלא הן יצאו נפלא
אני ציפיתי בגנאש שוקולד לבן, אבל אפשר גם בקרם לימון, לוטוס או כל ציפוי אחר שתאהבו
ל-12 קוקוטים (תבניות קרטון למאפינס )
רכיבים:
200 גר' בסקויטים טחונים
70 גר' חמאה מומסת
כף סוכר
מעט קליפת לימון מגוררת
לגבינה:
500 גר' גבינה 5%
400 גר' גבינת שמנת
1 כוס סוכר
4 ביצים
כפית תמצית וניל
35 גר' קורנפלור
20 גר' אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי התחתית, שמים כף בכל קוקוט ומהדקים
(עם תחתית של כוס קטנה)
מערבבים את הגבינה עם כל שאר הרכיבים ומחלקים בין הקוקוטים
אופים באפיה רגילה (לא טורבו) בחום 160 מעלות למשך 45 דקות
מניחים להתקרר בתנור
מכינים ציפוי מ- 200 גר' שוקולד לבן מומס עם 1/3 כוס שמנת מתוקה
ומחלקים כף על כל עוגה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה