יום רביעי, 12 במרץ 2025

עיקריות מהירות - מינוט דנוור סטייק

 

ארוחת שבת היא זמן להשקיע במנה בשרית מפנקת,

 אבל זה לא אומר שחייבים לבלות שעות במטבח. במקום תבשילים ארוכים, 

אפשר לבחור בסטייקים דקיקים – מינוט סטייק – שהופכים את הבישול לחוויה מהירה ומהנה.

 כל נתח שמתאים לסטייק יכול להפוך למינוט סטייק, כמו אנטרקוט, סינטה, וכמובן דנוור, 

שהפעם בחרתי בו, בזכות המרקם העסיסי והטעם המשובח. 

התיבול? מינימלי בלבד – מלח, פלפל, אולי נגיעה של חרדל  ושמן זית –

 כדי ליהנות מהטעמים הטבעיים של הבשר. 

כמה דקות צריבה על מחבת לוהטת, ויש לכם מנה עיקרית מושלמת לשבת, 

בלי מאמץ ועם מקסימום הנאה.



רכיבים

פיסות דנוור מינוט סטייק (אני קונה מגש שכזה אצל הקצב)

מלח, פלפל שחור גרוס, כפית חרדל דיז'ון 3 כפות שמן זית

לרוטב : 1/2 כוס קרם קוקוס

אופן ההכנה:

תמיד תמיד יש להוציא את הבשר שעות לפני הכנתו כדי להביאו לטמפרטורה החדר

וגם כדי שיספיק לספוג את התיבול.

בקערית אני מערבבת את התיבול ומורחת על נתחי הבשר

לאחר כשעה

מחממת מחבת היטב, שפריץ של ספריי שמן

ומניחה את הנתחים



2 דקות מכל צד ומוכן.

מוציאים מהמחבת ומניחים בצלחת הגשה.

אפשר לעצור כאן, להוסיף סלט טוב ולהנות מארוחה מהירה וכייפית, 

אפשר גם להמשיך  להכנת רוטב עם המיצים הנהדרים שנקוו במחבת:

למחבת מוסיפים קרם קוקוס וגם את מעט הנוזל שהצטבר בצלחת

של הסטייקים המוכנים

ומצמצמים

מתקנים תיבול, מוסיפים מעט בזיליקום קצוץ

ויוצקים על הסטייקים.



פירה תפו"א קטיפתי יתאים כאן יופי כתוספת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה