את המתכון הזה אפשר להגיש כמנה עיקרית נהדרת ואפשר גם
כמנת חיזוק ליד עיקרית ואז אני פורסת את הגלילות וכל אחד
דוגם לעצמו
רכיבים:
נתחי חזה עוף
ביצה טרופה
פירורי לחם מוזהבים
לרוטב:
פלפלים מכל הצבעים
לרוטב חמוץ מתוק:
4 כפות קטשופ
4 כפות סוכר חום
4 כפות חומץ
2 כפות רוטב סויה
3/4 כוס מרק עוף (מאבקה...)
1 כפית קורנפלור מדוללת במעט מים
אופן הכנה:
משטחים את נתחי החזה דק.
ממליחים ומפלפלים.
טובלים בביצה טרופה ופירורי לחם מוזהבים.
מגלגלים את השניצלים סביב עצמם ומסדרים בתבנית
רוטב:
מטגנים פלפלים מכל הצבעים.
רוטב חמוץ מתוק:
מערבבים את רכיבי הרוטב.
שופכים מעל הפלפלים במחבת ומביאים לרתיחה.
מוסיפים כפית קורנפלור מדוללת במעט מים.
מבשלים עד שמתחיל מעט להסמיך.
שופכים מעל השניצלים.
אופים בתנור 45 דקות.
הערות:
אם רוצים לגוון אפשר להוסיף למילוי פרוסת כתף בקר מעושן
ע"פ מתכון של דבורושקה מYNET אוכל כשר עם שינויים שלי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה