יום שלישי, 11 בפברואר 2014

סטריפ נוגט עם פיסטוקים

רכיבים: 

לשכבת שוקולד נוגט:
180 גרם נוגט / נוטלה
220 גרם שוקלד מריר קצוץ

לשכבת שוקולד לבן ופיסטוקים:

200 גרם שוקולד לבן
1 שפורפרת חלב ממותק (186 ג"ר)
50 גרם חמאה
כוס פיסטוקים קלופים וקלויים (שמתי 200 גרם)
 



אופן הכנה: 

ממיסים שוקולד + נוטלה על בן מארי ומערבבים היטב.

יוצקים מחצית מהתערובת בתבנית אניגליש מרופדת בניילון נצמד. ומכניסים למקפיא ל 20 דקות.

ממיסים שוקולד לבן וחלב ממותק על בן מארי, מוסיפים חמאה ומערבבים היטב עד שנמס. מערבבים פנימה פיסטוקים.

יוצקים את התערובת על שכבת הנוגט ומכניסים שוב למקפיא ל 20 דקות.

מחממים מעט (אם צריך) את המחצית תערובת הנוגט שנשארה ויוצקים על השכבה הלבנה.

שומרים במקרר (אני השארתי במקפיא).

הערות: 
ע"פ מתכון שהביאה סיאם מהפרדס.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה