יום ראשון, 4 באוגוסט 2019

שוב יש תועפות קוטג' במקרר ואין מי שיאכל?

קוטג' , הגבינה הכי פופולארית, גם במקרר שלי
אבל היא טובה כשהיא טריה ממש, 
ומה קורה כשלא הספקנו לסיים? והקוטג' כבר לא בשיא הטריות שלו?

 זה קורה
ויותר פעמים מכפי שנח לי 
אבל נאמנה לקונספט, מנסה להשתמש באפיה




מסתבר שקוטג' הוא חומר גלם מצויין
למשל במאפינס תירס המצוינים האלה:

רכיבים ואופן הכנה:

1 קוטג'

3 כפות שמן

3 ביצים

1/2 כוס גבינ"צ מגוררת, שמתי פרמזן

1/2 כפית מלח, קצת פלפל שחור

1/2 כוס קמח

כפית שטוחה אבקת אפיה

1 קופסת תירס - לסנן

לערבב הכל

לפזר בתבנית שקעים משומנת , יצאו לי 12 יח' 

לאפות במשך 35 דקות בחום 175 מעלות





מה עוד?

פנקייק מצוינים

רכיבים:

1 קוטג'
2 ביצים
4 כפות קמח
1/2 כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר
1/4 כפית קינמון
קליפה מגוררת מ-1/4 לימון

אופן ההכנה:

טורפים את כל החומרים גם יחד ובעזרת כף מניחים לביבות בשמן חם
מטגנים לצבע זהוב.
אפשר להוסיף לפנקייק מעט אוכמניות קפואות


הפוסט לא יהיה מושלם אם לא אזכיר את שאר בזבזני הקוטג'

פשטידת הפטריות המצוינת שיש לה כל כך הרבה ורסיות

אבל זו הכי שווה 




כרישה יופי של חומר גלם לפשטידות ויחד עם קוטג' מאפינס מושלמים



נשארו לכם עוד קופסאות? האמת אפשר לקנות גם קוטג' במיוחד לאפיה...

אלה עם הזיתים כל כך פיקנטיים וטעימים

חבל לפספס




המתכון ללחמניות קוטג' הוא אחד הנצרכים אצלי

עד שלא תכינו לא תבינו כמה טעימות הלחמניות הללו, 

אפילו שונאי הגבינה אצלי טורפים בהנאה 




אפשר את זה ביותר טעים בבקשה?

קצת שום- בשבילי 



מפה לשם מצאתי את עצמי מחפשת מה להכין לג'וניורית לאכול לשבת אחה"צ
כי זאת לדעת צהרים אוכלים בצהרים
ועד הערב  מה?
ביחוד בשבתות הקיץ הארוכות
עדיף לאכול ולא לנשנש שטויות


פעם כשהתנ"ך שלי לאפיה היה הספר המצוין של נירה שויאר- עוגות לכל עת
נהגתי להכין פיצות מהירות
כאלה מבצק ללא שמרים, בצק עם גבינה
הבצקים עם גבינה טעימים וקלים להכנה בעיניי

הפעם איתרתי במקרר קופסת הקוטג' שכבר מתקרבת לתאריך הפג תוקף שלה

או שכבר עברה?
וההחלטה נפלה

מיני פיצה

בצק:
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית מלח
2 כפות שמן זית
1 קופסת קוטג'
1/4 כוס חלב

לשים בזריזות מכל החומרים בצק.
מחלקים בידיים משומנות ל- 10 כדורים או יותר, תלוי באיזה גודל תרצו את הפיצות.
מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה ומשטחים כל כדור

בעזרת מברשת מברישים את קצוות העיגולים בשמן
מפזרים  מעט שומשום

מילוי לפיצה:

2 קופסאות רסק עגבניות
2 כפות שמן
חצי כף בזיליקום יבש
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט אבקת שום

200 גר' גבינת מוצרלה מגוררת

מורחים מהרסק המתובל על עיגולי הבצק
מפזרים מוצרלה מגוררת
מפזרים מהתוספות האהובות

ולתנור ל-15-17 דקות בחום 190 מעלות





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה