רכיבים:
עוף ללא עצמות
שמן
מלח
בהרט
פלפל שחור גרוס
למילוי:
1/2 ק"ג הודו אדום טחון
1/4 ק"ג עוף טחון
1/2 כוס שקדים חצויים
1/2 כוס שזיפים מיובשים חצויים
1/3 כוס מישמש מיובש חתוך לקוביות
1 ביצה
1/2 1 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית בהרט
3/4 כוס מיץ תפוזים
אופן הכנה:
למרוח את העוף בתערובת של שמן, מלח טיפה בהרט ופלפל שחור.
לערבב את חומרי המילוי.
למלא את בטן העוף ולסגור את הפתח בעזרת קיסם או שניים.
להניח בתבנית אפיה
לצקת 3/4 כוס מיץ תפוזים ולאפות כשעה וחצי.
מידי פעם להרטיב את העוף מהרוטב שבתבנית.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה