יום שלישי, 14 בינואר 2014

עוף ממולא בבשר טחון ופירות מיובשים


רכיבים: 


עוף ללא עצמות 


שמן 

מלח 

בהרט 
פלפל שחור גרוס 

למילוי: 

1/2 ק"ג הודו אדום טחון 

1/4 ק"ג עוף טחון 

1/2 כוס שקדים חצויים 

1/2 כוס שזיפים מיובשים חצויים 

1/3 כוס מישמש מיובש חתוך לקוביות 

1 ביצה 

1/2 1 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור 

1/4 כפית בהרט 

3/4 כוס מיץ תפוזים


 אופן הכנה: 


למרוח את העוף בתערובת של שמן, מלח טיפה בהרט ופלפל שחור. 



לערבב את חומרי המילוי. 


למלא את בטן העוף ולסגור את הפתח בעזרת קיסם או שניים. 

להניח בתבנית אפיה 

לצקת 3/4 כוס מיץ תפוזים ולאפות כשעה וחצי. 

מידי פעם להרטיב את העוף מהרוטב שבתבנית.











ככה זה נראה מבפנים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה