יום שלישי, 14 בינואר 2014

לחם במילוי בשר



רכיבים: 



בצקובי: 

1/2 קילו קמח 

1/2 1 כפות שמרים יבשים

1 כף סוכר
כף מלח 


3 כפות שמן זית

1/2 1 כוסות מים 

מילוי: 
2 בצלים קצוצים מטוגנים להזהבה
750 גר' הודו אדום טחון
מלח
אבקת מרק עוף
פלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה
4 כפות צנוברים קלויים 

חלמון מעורב בשמן
שומשום





אופן הכנה: 



בצקובי: 


להכין בצק להתפיח עד שמכפיל נפח. לעבד. להתפיח שוב. 




מילוי: 

לטגן את הבצלים הקצוצים להזהבה. 

להוסיף את בשר ההודו 

לערבב תוך הפרדת הבשר לפירורים . 

לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים. 

לתבל במלח, אבקת מרק עוף, פלפל שחור ופטרוזיליה קצוצה. 

להוסיף 4 כפות צנוברים קלויים. 

לקרר (כדאי להכין יום קודם). 


ההרכבה:


לרדד עלה גדול. לפזר את המילוי, לגלגל ולחתוך לפרוסות, להעמיד בתבנית עגולה,

להניח לתפוח לעוד 15 דקות. 

למרוח חלמון מעורב בשמן, לפזר שומשום ולתנור בחום מעלות 180 לחצי שעה בערך.
















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה