יום ראשון, 12 בינואר 2014

עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים,  ביחוד בחורף ,מככבת אצלנו, בכל פורמט אפשרי. 
נכון שקראמבל תפוחים היא העוגה בעלת מספר ההופעות הרב ביותר,
אבל אני בהחלט נותנת צ'אנס לשחקנים חדשים, כמו העוגה הנפלאה הזאת.


רכיבים:

חומרים יבשים: 

2 1/2 כוסות קמח 
1 כף קינמון 
1 כפית מלח 
1 שקית אבקת אפיה 
1/2 כפית סודה לשתיה 

4 ביצים 
1 1/2 כוסות סוכר דמררה 
קליפה מגוררת מלימון 
לערבב היטב בעזרת מטרפה 
להוסיף 1 כוס שמן 
לטרוף היטב 

6 תפוחים קלופים וחתוכים לפרוסות לא דקות 

ציפוי: 1 שקית אבקת סוכר + 2 כפות מים 

לערבב את החומרים היבשים עם הרטובים, לא יותר מידיי 
להוסיף את התפוחים 

לצקת לתבנית BUNDT משומנת היטב 

לאפות שעה בחום 175 מעלות 

כשהעוגה קרה לגמרי ניתן להפריד מהדפנות ולהפוך על צלחת הגשה, 

לצקת את הציפוי לאחר חימום קל במיקרו 


מבוסס על מתכון של מרתה סטיוארט עם התאמות שלי 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה