יום ראשון, 12 בינואר 2014

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים,  ביחוד בחורף ,מככבת אצלנו, בכל פורמט אפשרי. 
נכון שקראמבל תפוחים היא העוגה בעלת מספר ההופעות הרב ביותר,
אבל אני בהחלט נותנת צ'אנס לשחקנים חדשים, כמו העוגה הנפלאה הזאת.




חומרים יבשים: 

2 1/2 כוסות קמח 
1 כף קינמון 
1 כפית מלח 
1 שקית אבקת אפיה 
1/2 כפית סודה לשתיה 

4 ביצים 
1 1/2 כוסות סוכר דמררה 
קליפה מגוררת מלימון 
לערבב היטב בעזרת מטרפה 
להוסיף 1 כוס שמן 
לטרוף היטב 

6 תפוחים קלופים וחתוכים לפרוסות לא דקות 

ציפוי: 1 שקית אבקת סוכר + 2 כפות מים 

לערבב את החומרים היבשים עם הרטובים, לא יותר מידיי 
להוסיף את התפוחים 

לצקת לתבנית BUNDT משומנת היטב 

לאפות שעה בחום 175 מעלות 

כשהעוגה קרה ל גמרי ניתן להפריד מהדפנות ולהפוך על צלחת הגשה, לצקת את הציפוי לאחר חימום קל במיקרו 


מבוסס על מתכון של מרתה סטיוארט עם התאמות שלי 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה