רכיבים:
נתחי חזה עוף
מלח
פלפל שחור גרוס
לרוטב:
חופן נדיב של צימוקים בהירים
יין אדום מתוק
מעט מלח
אבקת מרק
קורט פלפל שחור
2-3 כפות סוכר
אופן הכנה:
משתמשים בנתחי חזה עוף הפורסים כמו לשניצל
אבל לא חתיכות מאוד גדולות, ממליחה ומפלפלת. ומטגנת ממש מעט משני הצדדים
לרוטב:
משרים חופן נדיב של צימוקים בהירים במים חמים, מעבירים הכל לסיר קטן, יוצקים מעל הרבה יין אדום מתוק, מעט מלח, אבקת מרק, קורט פלפל שחור ו-2-3 כפות סוכר.
מצמצמים ברתיחה עדינה.
טוחנים בעזרת בלנדר סטיק ומסננים.
שופכים את הרוטב על העוף שבמחבת מבשלים ביחד 3-4 דקות כך שכל חלקי העוף יצופו. מוציאים את נתחי העוף ומצמצמים את הרוטב למינימום. יוצקים על הנתחים ומגישים.
הערות:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה