יום שלישי, 4 בפברואר 2014

נתחי חזה עוף ברוטב צימוקים

רכיבים: 
נתחי חזה עוף
מלח
פלפל שחור גרוס

לרוטב:
חופן נדיב של צימוקים בהירים
יין אדום מתוק
מעט מלח
אבקת מרק
קורט פלפל שחור
2-3 כפות סוכר
 



אופן הכנה: 
משתמשים בנתחי חזה עוף הפורסים כמו לשניצל

 אבל לא חתיכות מאוד גדולות, ממליחה ומפלפלת. ומטגנת ממש מעט משני הצדדים

לרוטב:

משרים חופן נדיב של צימוקים בהירים במים חמים, מעבירים הכל לסיר קטן, יוצקים מעל הרבה יין אדום מתוק, מעט מלח, אבקת מרק, קורט פלפל שחור ו-2-3 כפות סוכר.

מצמצמים ברתיחה עדינה.

טוחנים בעזרת בלנדר סטיק ומסננים.

שופכים את הרוטב על העוף שבמחבת מבשלים ביחד 3-4 דקות כך שכל חלקי העוף יצופו. מוציאים את נתחי העוף ומצמצמים את הרוטב למינימום. יוצקים על הנתחים ומגישים.

הערות: 
אני הגשתי בלווית פירה תפו"א וסלט ירוקים עם גרגרי רימון ותאנים.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה