רכיבים:
2 פרפרי חזה עוף חתוכים לפיסות בגודל 3-4 ס"מ
למרינדה:
חלבון ביצה
1 כף סויה
1 כף יין לבן יבש
מלח, פלפל שחור
1/2 כפית סוכר
1/2 כפית ג'ינג'ר
ירקות:
1 בצל חתוך לשמיניות
1 פלפל חתוך לרצועות רחבות
1 גזר חתוך לגפרורים
לרוטב:
4 כפות קטשופ
2 כפות סוכר
1 כף סויה
1 כפית גדושה קורנפלור מעורבת ב- 2 כפות מים
1 כף יין לבן יבש
2 כפות חומץ הדרים
1/4 כוס מים
אופן הכנה:
להשרות את נתחי חזה העוף לכשעה.
לטגן.
להקפיץ את הבצל 23-4 דקות, להוסיף את הפלפלים לעוד 4 דקות ואח"כ את הגזר לעוד 2-3 דקות ,
להוסיף את נתחי העוף המטוגנים לערבב עם הירקות 2-4 דקות
להכין את הרוטב ולהוסיף למחבת.
לבחוש עד שמסמיך.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה