יום שלישי, 4 בפברואר 2014

נתחי עוף מתקתקים בסגנון סיני

רכיבים: 
2 פרפרי חזה עוף חתוכים לפיסות בגודל 3-4 ס"מ

למרינדה:
חלבון ביצה
1 כף סויה
1 כף יין לבן יבש
מלח, פלפל שחור
1/2 כפית סוכר
1/2 כפית ג'ינג'ר

ירקות:
1 בצל חתוך לשמיניות
 1 פלפל חתוך לרצועות רחבות
1 גזר חתוך לגפרורים


לרוטב:
4 כפות קטשופ
2 כפות סוכר
1 כף סויה
1 כפית גדושה קורנפלור מעורבת ב- 2 כפות מים
1 כף יין לבן יבש
2 כפות חומץ הדרים
1/4 כוס מים
 



אופן הכנה: 
להשרות את נתחי חזה העוף לכשעה.

לטגן.

להקפיץ את  הבצל 23-4 דקות, להוסיף את הפלפלים לעוד 4 דקות ואח"כ את הגזר לעוד 2-3 דקות , 

להוסיף את נתחי העוף המטוגנים לערבב עם הירקות 2-4 דקות

להכין את הרוטב ולהוסיף למחבת.

לבחוש עד שמסמיך.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה