יום שלישי, 4 בפברואר 2014

כרעי עוף בתנור עם ירקות שורש

רכיבים: 

8 כרעיים מחולקים
3 בצלים גדולים
5 גזרים קלופים
1 שורש סלרי בינוני
2-3 כפות גדושות שום טחון
1/2 כוס שמן זית
4 כפות פפריקה מתוקה בשמן
מלח
פלפל שחור גרוס
5 עלי דפנה
 



אופן הכנה: 


מניחים את נתחי העוף בתבנית חסינת אש.

את יתר המרכיבים מכניסים למעבד מזון ומרסקים.

מוסיפים את שמן הזית כדי שהתערובת תרוסק היטב.

שופכים את התערובת על העוף ומפזרים היטב.

מניחים לשעה לספיגת טעמים.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור למשך 50 דקות.

מורידים את כיסוי האלומיניום וממשיכים לאפות עוד 40 דקות.

מוציאים ומגישים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה