יום שלישי, 4 בפברואר 2014

צלי עוף ובצלים עם סילאן וג’ינג’ר

רכיבים: 

6 כרעיים מחולקות 

6 בצלים פרוסים דק

4 כפות שמן זית

1 כפית פפריקה מתוקה

1  כפית פפריקה מעושנת

2 כפיות גיגנר מגורד דק

8 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפלחים

4 שיני שום קצוצות

5 כפות סילאן

1/2 כוס רוטב סויה

1 כוס יין לבן יבש

1 כוס מרק עוף או 1 כוס מים

מלח

פלפל שחור גרוס
 

אופן הכנה: 

להכין משחה מחומרי התיבול, למרוח את נתחי העוף ולהניח לספיגת טעמים לכמה שעות.

בסיר רחב כך שנתחי העוף ימוקמו בשכבה אחת

מחממים 3 כפות שמן ומזהיבים בצל בעדינות כעשר דקות.

מוסיפים את העוף לסיר ומזהיבים גם אותו משני הצדדים.

מוסיפים את כל שאר החומרים, מכסים ומבשלים על אש בינונית כשעתיים

 ובחצי שעה האחרונה מסירים את המכסה כדי לצמצם את הרוטב.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה