יום ראשון, 8 ביולי 2018

מאפים קטנים מלוחים וממזרים

הקונץ הוא להשתדל לא לזרוק אוכל
ועל הדרך להנות  מאילתורים טעימים
הפעם קוטג' : משהו עם הגבינה הזאת לא מסתדר עם הימים החמים
ואיך שהוא היא כמעט תמיד חמצמצה, 
פחות טעימה למריחה אבל משתלבת בכיף במאפים שונים.




רכיבים:

2 כפות קמח תירס
3 כפות קמח
2 כפות שמן

1/2 כוס מים
1 קרטון שמנת לבישול (250 מ"ל)

1 קוטג'
100 גר' קצ'קבל מגוררת

1/2 כוס זיתים ירוקים פרוסים
גבעולים ירוקים קצוצים מ-6 בצלים

אופן ההכנה:

בסיר מערבבים את השמן עם הקמחים ומטגנים 2-3 דקות
מוסיפים את השמנת והמים ממשיכים לבשל עד שמקבלים רביכה סמיכה
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.

מערבבים לסיר את הגבינות
כעת מחלקים את הבלילה ל- 2
למחצית מוסיפים את הזיתים 
ולמחצית השניה את הבצל הירוק הקצוץ

מחלקים לתבנית שקעים משומנת
אופים בחום 180 מעלות כ- 40 דקות



תגובה 1: