הקונץ הוא להשתדל לא לזרוק אוכל
ועל הדרך להנות מאילתורים טעימים
הפעם קוטג' : משהו עם הגבינה הזאת לא מסתדר עם הימים החמים
ואיך שהוא היא כמעט תמיד חמצמצה,
פחות טעימה למריחה אבל משתלבת בכיף במאפים שונים.
רכיבים:
2 כפות קמח תירס
3 כפות קמח
2 כפות שמן
1/2 כוס מים
1 קרטון שמנת לבישול (250 מ"ל)
1 קוטג'
100 גר' קצ'קבל מגוררת
1/2 כוס זיתים ירוקים פרוסים
גבעולים ירוקים קצוצים מ-6 בצלים
אופן ההכנה:
בסיר מערבבים את השמן עם הקמחים ומטגנים 2-3 דקות
מוסיפים את השמנת והמים ממשיכים לבשל עד שמקבלים רביכה סמיכה
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
מערבבים לסיר את הגבינות
כעת מחלקים את הבלילה ל- 2
למחצית מוסיפים את הזיתים
ולמחצית השניה את הבצל הירוק הקצוץ
מחלקים לתבנית שקעים משומנת
אופים בחום 180 מעלות כ- 40 דקות
נראה מעולה ..
השבמחקתודה.