יום ראשון, 22 בדצמבר 2019

לביבות תפוחים וריקוטה


טעם חדש ללביבות, הייתי חייבת
לביבות תפו"א הם לא כוס התה שלי, מוצרי חלב בהחלט מתאימים לנס חנוכה
ותפוחים אתם כבר יודעים, הם פייבוריטים שלי
אז נסו את הלביבות הנהדרות האלה
וכן אפשר לשתף את הקטנטנים בהכנה.

רכיבים:


3 תפוחי עץ
250 גרם גבינת ריקוטה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קמח
40 גרם אינסטנט פודינג וניל
2 ביצים
1 כף תמצית וניל

שמן  לטיגון

לתוספת:
אבקת סוכר ו/או רוטב מייפל (למהדרין, הסתדרנו בלי התוספת)



אופן ההכנה:

בקערה אחת מערבבים את הגבינה,ביצים,קמח,סוכר,פודינג

קולפים את תפוחי העץ, מגרדים אותם (עד לליבה) בפומפייה גסה, וסוחטים.








מעבירים לקערה עם הגבינה.

מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

מחממים במחבת  שמן , בעזרת כף.

מניחים מהתערובת במחבת,




ברגע שצד אחד מזהיב, הופכים בעזרת שני מזלגות את הלביבות לצד השני.




מטגנים עד להזהבה, ומוציאים מהמחבת היישר אל צלחת מרופדת בנייר סופג.



מסדרים יפה בצלחת הגשה, בוזקים אבקת סוכר ו/או רוטב מייפל, ומגישים.


















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה