יום ראשון, 8 בדצמבר 2019

פשטידת קיזוזים

כן כן, קיזוזים, לפעמים אחרי סופ"ש עמוס בפינוקים
מתחשק משו קליל, סלט זה נחמד, אבל לא תמיד משביע
במיוחד בחורף כשברירת המחדל היא מרק, אז
פשטידה הכי מתאימה לי
לא יודעת מה אצלכם, אבל בחנויות בסביבתי אי אפשר למצוא ברוקולי וכרובית
לכן הימרתי על כרוב, כן כרוב לבן. הוא טעים אפוי בתנור כסטיק כרוב מן הסתם יהיה טעים גם כפשטידה.


רכיבים:

1 כרוב פרוס (במעבד המזון בפורס הרחב)
2 בצלים פרוסים
כפית אבקת מרק בטעם עוף

בלילה:
3 כפות מיונז
2 כפיות אבקת מרק בצל
4 ביצים
2 כפות קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
מלח,פלפל

אופן ההכנה:

במחבת רחבה מזהיבים את הבצל הפרוס במעט שמן
מוסיפים את הכרוב ומאדים על אש בינונית
מתבלים במלח ואבקת מרק עוף
מערבבים מידי פעם, רק עד שהכרוב מעבד קצת מנפחו.
מורידים מהאש ומניחים להתקרר
טורפים את חומרי הבלילה היטב
מערבבים עם הירקות שהתקררו בינתיים
מעבירים לתבנית ח"פ בגודל דף A4
ואופים 50 דקות בחום 190 מעלות




כל כך טעים !

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה