יום ראשון, 24 בינואר 2021

טו בשבט מגיע, מה נחדש פה?


טו בשבט, ראש השנה לאילנות, השקדיה המקדימה כבר פורחת


וגם אצלי במטבח סימני פריחה צבעונית

הפעם שמה דגש על הקטנים
שרוב הפירות לא באמת מדברים אליהם וגם לא מיני האגוזים והשקדים.
מכירים ילד שלא אוהב קרמים צבעוניים?
גם אני לא..

יצאנו "לנטיעות" "לשתול" פרחים צבעוניים בעציצים, 
יצא כל כך טעים









סוף מעשה במחשבה תחילה, קניתי באחת מחנויות הסטוק עציצי חימר קטנים
היות ומהירות היא שם המשחק בחרתי בעוגת שוקולד מהירת הכנה, במיקרו.


הקצפתי 2 שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל, כף סוכר
חילקתי לקערות שונות לצורך העירבוב עם הצבעים השונים
כל צבע קיבל שקית זילוף עם צנטר לזילוף פרחים או עלה.











מה עוד אפשר להכין לטו בשבט מגזרת המתוקים?

ממתקי שוקולד - מנדיאנטים

ממיסים 200 גר' שוקולד מריר או לבן עם 2 כפיות שמן
מערבבים
מניחים על נייר אפיה "שלוליות" מהשוקולד
ומפזרים חלקי אגוזים, קליפות תפוז מסוכרות, חמוציות, מעט קוקוס




אפשר גם להיעזר בתבנית סיליקון





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה