את הבראוניז האלה אני מכירה ומכינה זה עידן ועידנים
איכשהו לא יצא לצלם
ברור לכם כי זה נשאב ברגע, אם לא מקפידים לסגור על מנעול ובריח
ובמקרה הזה, אני שומרת במקרר או במקפיא
רחוק מהעין רחוק מהפה...
אפשר כמובן לנשנש אותו כמות שהוא, אבל מרקמו הפאדג'י הופך אותו מועמד טבעי לקינוח
אהוב.
בתוספת קצפת גלידה ופירורי מקופלת.
רכיבים:
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
כוס ורבע סוכר לבן
כוס סוכר חום בהיר, דמררה
רבע כוס מים
רבע כפית מלח
כף שטוחה נס-קפה מגורען מומסת ב- 2 כפות מים
3 כפות גדושות של קקאו כהה (איכותי)
_______________
5 ביצים מס' 2
1 כפית תמצית וניל
כמעט כוס קמח רגיל (להפחית כף שטוחה)
אופן ההכנה:
לשים בקערה בינונית, את כל החומרים שרשומים עד הקו. לשים תחילה את המים והחמאה
ומעליהם את היתר.
להמיס במיקרו, מערבבים לאחידות
מקררים כמה דקות.
מוסיפים תוך בחישה מהירה את הביצים, אחת-אחת ואח"כ את הקמח
לחמם תנור לחום בינוני 150 מעלות בערך, לצקת התערובת לתבנית גדולה
ולאפות 25 דקות כדי שייצאו רכים ולחים, להרגשתי אחרי 25 דקות הם לא אפויים דיים,
הוספתי עוד 5 דקות..
שומרים אותם במקרר כך הם מתייצבים
אפשר גם ככה וזה מושלם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה