אין על העוגות האלה שאפילו לא צריך ללכלך את המיקסר לצורך הכנתן
מערבבים בקערה אחת את כל החומרים היבשים
בשניה טורפים את החומרים הרטובים וכל שנותר הוא להטמיע את החומרים היבשים בבלילה
עירבוב מוגזם מיותר ואף פוגע באווריריות העוגה.
המתכון בהשראת מתכון מהבלוג שמח במטבח
רכיבים:
(2 תבניות אינגליש קייק)
כוס ורבע (250 גר') סוכר לבן
4 ביצים
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה או צמחית
1 מיכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה או 1/2 1 מיכלים של מעדן אלפרו וניל
כפית תמצית וניל
2 כוסות (280 גר') קמח
2 כפיות/שקית אבקת אפיה (אפשר במקום להשתמש בקמח תופח)
כפית קינמון
לזיגוג:
100 גר' אבקת סוכר
4 כפות קרם קוקוס
רבע כפית קינמון
אופן ההכנה
בקלות מערבבים החומרים היבשים, טורפים יחד את החומרים הרטובים
ומערבבים את תכולת הקערות ביחד,
אני בחרתי להכין במיקסר וכן הקצפתי את הביצים עם הסוכר והשמנת
מניחה שזו הסיבה שהתקבלה עוגה עננים.
אופים בחום 180 מעלות, כ- 40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש
לאחר האפייה והקירור מתפנים למרוח מהזיגוג
הכל נראה נפלא.
השבמחקמה שחסר המעלות בתנור וזמן האפייה המשוער.
הכל נראה נפלא.
השבמחקמה שחסר המעלות בתנור וזמן האפייה המשוער.
תודה, הוספתי את הנתונים החסרים
השבמחקעכשיו זה מושלם - וזו העוגה ליום שישבת הקרובים.
מחקתודה.