יום ראשון, 27 ביוני 2021

אצבעות שוקולד ופייטה פויטין

 פייטה פויטין, מה זו הקללה הזאת ...

אז זהו שזו ממש לא קללה

זה טעים.

אלו שבבי קרמל, שנותנים קראנצ'יות לממתק

אני שומרת קופסא במקפיא כי תמיד כיף שיש משהו מתוק או כתוספת למנת הקינוחים

רכיבים:

450 גרם שוקולד מריר

150 גרם אבקת נוגט

2 כפות שמן

200 גרם שבבי קרמל (נקראים גם פייטה. להשיג בחנויות מתמחות)

 

אופן ההכנה: 

ממיסים את השוקולד  במיקרו או בבאן מארי.

מערבבים פנימה את הנוגט והשמן.

מוסיפים פנימה את השבבים ומערבבים.

שופכים לתבנית ומכניסים למקרר עד שמתקשה.

מוציאים מהתבנית וחותכים לאצבעות, 

או משתמשים מראש בתבניות סיליקון צורות בשביל לקבל קוביות יפות.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה