יום ראשון, 11 ביולי 2021

שוקולד צ'יפס והכי פריכות שיצאו לי ever

 

אין על עוגיות רכות, סוג של עוגה קטנה

אבל הפעם חיפשתי אחרים, כאלה שנשברים בפה

מתוקים וסופגים בכיף את הקפה שליד

רכיבים

2 כוסות קמח

1/2 כפית סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

150 גר' נטורינה רכה

1 כוס סוכר חום (240 גר')

1/2 כוס סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

1 ביצה+חלמון

200 גר' שוקולד צ'יפס או קצוץ

אופן ההכנה:

מקרמים את הסוכר עם הנטורינה עד לקבלת קרם אוורירי, מוסיפים את תמצית הוניל ,הביצה והחלמון

מוסיפים את הקמח ושאר החומרים היבשים 

ומעבדים לקבלת בצק

כעת מוסיפים את השוקולד

בעזרת כף גלידה קטנה מרימים מהעיסה כדורים מניחים על תבנית

אופים בחום 180 מעלות כ- 15 דקות






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה