יום ראשון, 16 בינואר 2022

עוגת מיץ אבל קלמנטינות

 זה לא באמת אותו טעם קלמנטינה ותפוזים




שווה לנסות לסחוט קלמנטינות, ובטח שווה להכין את העוגה.

היתה לי ערימת קלמנטינות שרק נקטפו מהעץ

זו הדרך המהירה לנצל אותן לפני שירקבו


ל- 2 תבניות אינגליש קייק 


רכיבים:

4 ביצים

כוס וחצי סוכר

2 שקיות סוכר וניל

כוס מיץ קלמנטינות סחוט טרי

3/4 כוס שמן

2 ורבע כוסות קמח תופח

קורט מלח

מזרה שוקולד


אופן הכנה:

מקציפים את הביצים בשלמותן מוסיפים את הסוכר, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה, 

להוסיף את השמן לאט לאט

תוך הקצפה

 להנמיך מהירות ולהוסיף, מלח, מיץ וקמח לסירוגין, לערבל עד להטמעה ולא יותר.

להוסיף 4 כפות מזרה שוקולד, לערבב קלות

לצקת את הבלילה ל- 2 תבניות אינגליש קייק

לאפות בחום 180 מעלות כ- 45 דקות, לבדוק עם קיסם שאכן מוכן.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה