כשמכינים כל שבוע עוגת תפוחים
זה רק עניין של זמן עד אמצה את המתכון התורן ואנסה לחפש מתכון אחר....
הפעם המלווה התורן שנבחר לתבל את העוגה - ממרח לוטוס, אפשר להוסיף לתפוחים שברי פקאן
אבל אני מוותרת כי לא כולם אוהבים.
רכיבים:
לבלילה:
315 גר' קמח
300 גר' סוכר
85 גר' נטורינה מומסת
3/4 כוס מיץ תפוזים
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
1 שקית אבקת אפיה
קורט מלח
לתפוחים:
3 תפוחים קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות
כף קינמון
3-4 כפות ממרח לוטוס (כדאי לחמם קודם)
קליפה מגוררת מרבע לימון
זיגוג:
100 גר' אבקת סוכר
כף שמן
3 כפות מים
כפית ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הבלילה
יוצקים כמחצית לתבנית
ומניחים על התפוחים
מכסים בבלילה הנותרת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה