סעודת השבת שלנו תתחיל עם מגוון מטבלים ליד החלה:
סלט טורקי, אחד המטבלים האלופים, נשמר לא מעט זמן במקרר, מעולה
גם על פרוסת לחם עם גבינה. פסטו קישואים שמכיל בנוסף אגוזי קשיו ובזיליקום
גם הוא יחודי בטעמו
וקרם חצילים הסלט שבלעדיו אין סעודת שבת.
אמנון אפוי בתבלינים
לעיקרית התחשק לי להכין עוף ממולא, אבל עם אופוזיציה של שונאי חזה עוף הצעתי כרעיים ממולאות
זו יכולה להיות מנה קלה להכנה אם הקצב שלכם יוציא את העצמות מהכרעיים
(והן נהדרות למרק או לציר)
או שאם אתם ממש מתעצלים תוכלו למלא פרגיות, אבל כדאי לחפש את אלה עם העור.
ירקות ליד ממש מתבקש
וקצת תפוחי אדמה בתנור כי יש כאלה שלא מוותרים
מבשלת את תפו"א 10 דקות במים מומלחים קלות, מסננת, מעבירה לתבנית עם תבלינים
אהובים, מערבבת כדי לצפות את תפו"א מסביב ואופה כשעה
כך הם יוצאים קריספים מבחוץ ונימוחים מבפנים
ולקינוח נראה לכם שיש שילוב מוצלח יותר משוקולד ודובדבנים?
זהו שגם לי לא
עוגת שוקולד ודובדבנים מופלאה, בדיוק לסוף עונת הדובדבנים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה